Wat U gewend was is er nog steeds !

naamloos 2

Wij hebben zoals te lezen in onze menukaart en website besloten om de garneringen aan te passen aangezien er veel weggegooid werd. Dit houdt in dat U het wel gewoon kunt krijgen ! Zoals altijd kunt U friet, salade en groenten naar hartelust bestellen. De eenvoudige reden waarom wij dit niet meer standaard op tafel zetten is omdat wij hebben gekeken wat er daadwerkelijk werd gegeten van het uitgeserveerde eten. Elk weekend werden er gemiddeld 4 vuilniszakken vol met uitgeserveerde salads, brood en friet weggegooid. En dit is wat wij bedoelen met verspilling !!

Als U hier een andere mening over heeft zouden wij dat graag van U vernemen en schroomt U niet om dit kenbaar te maken aan de leidinggevende.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Reageer